© 2017 Johanna Kivinen & Sabrina Chniber

KARAOKE-KURSSI

Oletko koskaan miettinyt mitä tapahtuu laulukursseilla? Haluaisitko kokeilla? Nyt siihen on mahdollisuus turvallisessa ja iloisessa ilmapiirissä. Mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita. Kurssilla opetellaan laulutekniikkaa sekä laulajan musiikin perusteita karaokelauluun keskittyen. Riittää että sinulla on pieni kiinnostus ja innostus oppia karaokekappale, jonka voisit laulaa karaokeilloissa. Kurssin aikana pääset hiomaan itsellesi timanttisen karaokebravuurin ja saat halutessasi mahdollisuuden myös esiintymiseen.

Opetus tapahtuu ryhmämuotoisesti ja kaikki harjoitukset tehdään omaa kehoa ja mieltä kuunnellen. Tällä kurssilla ei ole pakko tehdä mitään mikä ei sinusta tunnu hyvältä. Voit edetä juuri sinulle sopivin askelin turvallisuuden tunteen kautta, joten ryhmäopetusta ei tarvitse pelätä. Tämä sopii ihan kaikille. Mitään ikäviä häpeän tunteita herättäviä tilanteita ei tarvitse tällä kurssilla pelätä. 

Opetusta on 26.6 klo:17:00-21:00 Helsingissä Vallilassa.

 Kurssimaksu on 65e/hlö.

Ilmoittaudu mukaan: bossladiesbooking@outlook.com

Kurssilla opettavat muusikot Sabrina Chniber ja Johanna Kivinen, jotka ovat pitkän linjan laulun ammattilaisia. Heillä on kokemusta monipuolisesti klassisen sekä pop & jazz musiikin perinteistä. He ovat molemmat opetusfilosofialtaan lempeitä sekä oppilaslähtöisiä ja aidosti intohimoisia pedagogeja. Voit tulla kursseille juuri sellaisena kuin olet! 

Kurssilla opit mm.

  •  mitä kannattaa huomioida karaokebiisiä valitessasi

  • miksi joku biisi tuntuu erilaiselle kuin toinen

  • miten valmistaudut karaokeen ja miten harjoittelet valitsemaasi kappaletta

  • laulamisen ja laulutekniikan perusteita

  • miten tulkita biisiä

  • esiintymistä ja jännityksen hallintaa

  • opit vähintään kaksi valikoitua karaokekappaletta, jotka voit esittää turvallisesti seuraavassa karaoke-illassa

  • saat mahdollisuuden esiintyä  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now