© 2017 Johanna Kivinen & Sabrina Chniber

Mikko Kauppinen

Mikko Kauppinen - Stand up

Mikon energiatasolle yltää jokainen, jolla on pulssi. Hän on tuttu koirapuistosta ja hautausmaan pusikosta. Pitkän olemuksensa ansiosta Mikon hissi ei aina kulje ylös asti, mutta anna hänelle mahdollisuus kertoa, mitä hänellä on asiaa. Todennäköisesti naurat. Hän käsittelee jutuissaan eläinkuntaa, ihmisen jälkikasvua ja vastakkaista sukupuolta hellästi, mutta tarkasti.

Mikko aloitti stand upin tekemisen vuonna 2013. Hän on keikkaillut ympäri Suomea ja esiintynyt suurimmilla komediafestivaaleilla, kuten Helsinki Comedy Festival ja Kuopion komediafestivaali. Kauppinen voitti arvostetun Vuoden stand up -tulokaskilpailun vuonna 2016.

Voit nähdä Mikon lavoilla ympäri Suomea tai tilata hänet erilaisiin tapahtumiin. Nähdään keikoilla!

"Ansaittu Vuoden tulokas -titteli. Mielestäni "vuosiluokkansa" paras. Hyvällä tapaa outo ja arvaamaton. Voit nähdä shown aikana vaikka viisi koomikkoa, ja Mikko jää mieleen."

– Tomi Walamies, koomikko

 

"Kauppisen Mikko on se elokuvahahmo, joka pysyy koko filmin hiljaa ja sitten ihan loppumetreillä täräyttää pahikselle jauhot suuhun yhdellä lainilla. Nyt tehään vain sama ilman jauhoja. Niistä tulee kauhea sotku."

– Remakka

 

"Mikolla on omaperäinen tyyli, joka puree kyynisimpiinkin Keijoihin ja Kaarinoihin. Lavalla hänen hauskuutensa ydin ei aina kuitenkaan piile vain siinä, mitä hän sanoo, vaan myös siinä, mitä hän jättää sanomatta."

– Secret Comedy

 

"Kauppisen komiikkaa oppii keikan aikana lukemaan ja aavistamaan, mihin juttujen kulma kääntyy, mutta kun Kauppinen yllättää, se onkin sitten stand upin suurta juhlaa."

– Liisa Kukkola, Etelä-Saimaa

 

"Omaperäisen maailman ja huomiokyvyn omaava koomikko, jonka lakoninen ja omaperäinen rytmitys luo hyvän jännitteen yleisön ja esiintyjän välille. Hyvällä tavalla omituinen."

– Tomi Haustola, Nousevan komiikan festivaalit

 


  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now